футбол

Блондинки разгромили ФК Маэстро

блондинки играют в футбол

футбол и блондинки

блондинки играют в футбол и выигрывают)))

Фен клуб ЦСКА-Разград 2

мача Левски-ЦСКА 0-1 това е фен клуба на ЦСКА в Разград

Фен клуб ЦСКА-Разград 3

мача Левски-ЦСКА 0-1 това е фен клуба на ЦСКА в Rазград след края на мача в центъра на града